Kan jag spara min ansökan och fortsätta på den senare?

Ja, innehållet i din ansökan sparas automatiskt. Vill du påbörja din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle går det bra.

Allt som du fyller i i din ansökan sparas automatiskt, så till vida att informationen är korrekt angiven. Vill du fortsätta med din ansökan vid ett senare tillfälle så klickar du på "Stäng (spara utkast)" längst ner till höger i ansökan.

Alla dina påbörjade ansökningar ligger under fliken "Påbörjade" på din Min sida. För att fortsätta fylla i en ansökan så klickar du på knappen "Redigera" till höger vid respektive påbörjad ansökan.