Varför har jag inte fått något verifieringsmejl efter att jag har registrerat ett sökandekonto?

Om du inte fått något verifieringsmejl kan det exempelvis bero på att det hamnat i skräpposten eller att din e-postadress är felaktigt skriven.

Kontrollera skräpposten

Ibland klassificeras e-postmeddelanden automatiskt som skräppost/spam. Kontrollera om e-postmeddelandet återfinns i din skräppost. Återfinns det i skräpposten rekommenderar vi att du

1. Markerar avsändaren som trovärdig (se ditt e-postprograms instruktioner).
  2. Ta bort eventuella markeringar om skräppost (se ditt e-postprograms instruktioner).
  3. Lägger till avsändaren i din adressbok för att garantera att framtida kommunikationer från organisationen kommer fram till dig.

Kontrollera din e-postadress

Ibland händer det att en e-postadress skrivs in felaktigt. Verifiera att den tänkta e-postadressen finns registrerad hos organisationen

1. Klicka på Skapa konto.
  2. Fyll i dina uppgifter och ange den e-postadress som du angivit tidigare.
  3. Om kontot skapas utan meddelande om att e-postadressen redan är registrerad så angavs denna troligen felaktigt eller en annan e-postadress användes.
  4. Om meddelande visas om att e-postadressen redan finns registrerad och ovanstående åtgärder vidtagits behöver du kontakta administrationen hos den organisation du ansöker hos som kan hjälpa dig att verifiera att kontot manuellt.