Vad händer om jag blir inbjudan som medverkande till en ansökan?

Om du bjudits in att medverka i en ansökan får du inbjudan via e-post. Du kommer kunna granska inbjudan och välja om du vill acceptera eller avböja.

Ett e-postmeddelande med en inbjudan kommer att skickas till dig som bjudits in som medverkande. När du klickar på inbjudan i e-postmeddelandet kommer du till Min sida. Om du har ett konto sedan tidigare loggar du in på det med din valda inloggningsmetod. Om du inte har ett konto sedan tidigare skapar du ett konto på denna sida.

När du har loggat in på Min sida finns information om att “Du har en förfrågning som väntar på din åtgärd”. Genom att klicka på informationen kommer du att få granska inbjudan och välja om du vill acceptera eller avböja inbjudan. Om du väljer att acceptera inbjudan blir ansökan synlig för dig. Om det är en påbörjad ansökan kommer du att se ansökan under fliken Påbörjade på Min sida. Beroende på den roll du har fått som medverkande kommer du att kunna se eller redigera ansökan. Om ansökan är inlämnad kommer du att kunna se ansökan under fliken Inlämnade på Min sida.