Hur skapar jag ett nytt lösenord?

För att skapa ett nytt lösenord klickar du på texten "Glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan.

1. Navigera till Min sida hos den organisation du skapat ditt sökandekonto hos.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Klicka på texten "Glömt ditt lösenord?".
  4. Ange den e-postadress som du har registrerad på ditt konto, klicka på "Skicka anvisningar".
  5. Klicka på länken i mailet som skickats till din e-postadress.
  6. Ange ett nytt lösenord (minst fem tecken) och klicka på Spara.
  7. Du kommer nu till inloggningssidan där du loggar in med din e-postadress och det nya lösenordet.

Tips! Om du inte får något e-postmeddelande med ytterligare instruktioner följer du instruktionerna här.