Hur lägger jag till personnummer för mitt konto?

Du behöver logga in på Mina sidor med epost och lösenord. Ange sedan ditt personnummer under Min profil.

Lägg till ditt personnummer

1. Navigera till Logga in för Min sida hos den organisation du ansöker hos.
  2. Klicka på fliken Standardinloggning.
  3. Logga in med din e-postadress och lösenord.
  4. Klicka på Min profil.
  5. Ange ditt personnummer enligt det format som anges för fältet.
  6. Klicka på "Spara".

Verifiera ditt personnummer

För att säkerställa att informationen sparades korrekt.

1. Klicka på Logga ut
  2. Klicka på Förstärkt inloggning
  3. Klicka på BankID
  4. Följ instruktionerna för BankID-inloggning

Om du loggas in till Min sida har informationen angivits korrekt och du kan nu använda BankID för inloggning och signering. Om du inte loggas in korrekt upprepar du stegen under Lägg till ditt personnummer för att säkerställa att ditt personnummer matas in korrekt.