Varför får jag meddelandet "Fel lösenord eller användarnamn"?

I detta fall så har system sällan har fel. Ofta beror detta på att ett användarnamn eller lösenord inte blev inskrivet som man trodde.

Det absolut vanligaste felet är att en e-postadress eller lösenord har skrivits in med stor begynnelsebokstav av misstag. Oftast beror det på att webbläsare och appar försöker hjälpa oss att skriva rätt och automatiskt ändrar skift-läget.

Förnamn.efternamn@domän.se är i ett systems ögon inte samma användarnamn som förnamn.efternamn@domän.se.

Säkerställ att du inte råkat ut för detta.

Får du fortsatt får meddelandet "Fel lösenord eller användarnamn" rekommenderar vi att du återställer ditt lösenord genom att följa dessa instruktioner.