Hur återrapporterar jag min beviljade ansökan?

Om organisationen du söker hos vill att du återrapporterar din beviljade ansökan hittar du aktuell rapport på Min sida under fliken Rapporter. Detta under förutsättning att organisation har lagt in en rapport på din beviljade ansökan.

Observera: Du bör kontakta den organisation du ansöker hos för att ta reda på vilka villkor som gäller i just ditt sammanhang.

1. Logga in på Min sida och gå till fliken Rapporter.
  2. Under rubriken Pågående rapporter visas den aktuella/de aktuella rapporter du har för varje ansökan. Om det finns ett sista rapporteringsdatum framgår det i kolumnen Inlämnas senast.
  3. Klicka på aktuell rapport eller på knappen Rapportera till höger.
  4. Fyll i efterfrågade uppgifter och klicka på Lämna in.
  5. Du kan se status för din rapport i kolumnen Status.