1. SBS Manager® Applicant Support
  2. Skapa och lämna in återrapportering

Varför kan jag inte skriva i min rapport?

Om du inte kan redigera din rapport är det möjligt att du inte öppnat redigeringsvyn. Öppna vyn genom att klicka på knappen Redigera längst till vänster.

1. Under fliken Rapporter på mina sidor finner du dina rapporter.
  2. För att öppna den rapport du vill skriva i, klicka på Rapportera längst till höger om rapporten.
  3. För att kunna skriva något i rapporten behöver du vara inne i redigeringsvyn.
    1. Första gången du öppnar/skapar rapporten kommer du direkt dit. Fälten är då redigerbara och knapparna Spara och Lämna in finns längst ner till vänster.
    2. Om fälten inte går att skriva i och knapparna Spara och Lämna in inte visas behöver du först klicka på Redigera längst nere till vänster.