Hur gör jag min bilaga digital?

I många fall efterfrågas bilagor till en ansökan eller rapport som endast finns i analog form. Du behöver i detta fall scanna in ditt dokument.

Det finns många sätt att digitalisera ett dokument men det vanligaste är att använda en scanner. Har du ingen scanner tillgänglig rekommenderar vi att du laddar ner en app till din telefon som kan hjälpa dig med detta. Ett bra exempel är Adobes appar som finns för både iPhone och Android.

https://acrobat.adobe.com/se/sv/acrobat/mobile/scanner-app.html