1. SBS Manager® Applicant Support
  2. Skapa och lämna in återrapportering

Varför kan jag inte skriva i min rapport?

Kontrollera att du är inne i redigeringsvyn i rapporten, om inte så behöver du klicka på knappen "Redigera" längst ner till vänster.

1. För att rapportera går du till fliken Rapporter på din Min sida.

2. Klicka på knappen Rapportera längst till höger om rapporten.

3. För att kunna skriva något i rapporten behöver du vara inne i redigeringsvyn. Första gången du öppnar/skapar rapporten kommer du direkt dit. Fälten är då redigerbara och knapparna Spara och Lämna in finns längst ner till vänster.

4. Om fälten inte går att skriva i och knapparna Spara och Lämna in inte visas behöver du först klicka på knappen Redigera längst nere till vänster.

Se film: Jag kan inte skriva något i min rapport, hur gör jag?