Hur öppnar jag min ansökan som är låst?

Om din ansökan har ett hänglås på sig så betyder det att du är inloggad med begränsad behörighet.

Är det första gången du loggar in och inte kan skapa en ansökan kan det vara så att du har loggat in som pusedoanvändare. Detta innebär att du inte har ett sökandekonto utan måste skapa ett.

Om du har ett sökandekonto sedan tidigare, men får ett hänglås på ansökan är det på grund av att organisationen du ansöker hos har satt ett krav att vara inloggad med förstärkt inloggning för att kunna skapa en ansökan.

Om du har ett sökandekonto sedan tidigare följ dessa steg:

1. Klicka på Min Profil högst upp till vänster.
  2. Fyll i ditt personnummer och klicka på Spara.
  3. Logga ut.
  4. Logga in igen med BankID.
  5. Skapa eller fortsätt på ansökan.