Varför kan jag inte logga in efter att jag har registrerat ett konto?

För att kunna logga in på ditt konto måste du först aktivera kontot. Detta gör du genom att verifiera din e-postadress via det mejl som skickas till den e-postadress du har angett när du skapade kontot.

1. Gå till det mejl du mottagit med information om att “Slutföra din registrering”.
  2. Klicka på länken som säger “Verifiera e-postadress” i mejlet.
  3. Logga in på ditt konto genom att använda BankID eller e-postadress och lösenord beroende på hur du valde att skapa ditt konto.
    1. Om du valde att skapa med BankID loggar du in via BankID.
    2. Om du valde att skapa med e-post och lösenord, loggar du in med det.
  4. Om du inte fått något mejl kan det bero på att mejlet kan ha hamnat i skräpposten. Kontrollera om e-postmeddelandet återfinns i din skräppost. Hittar du mejlet i skräpposten rekommenderar vi att du gör följande:
    1. Markera avsändaren som trovärdig (se ditt e-postprograms instruktioner).
    2. Ta bort eventuella markeringar om skräppost (se ditt e-postprograms instruktioner).
    3. Lägg till avsändaren i din adressbok för att garantera att framtida kommunikationer från organisationen kommer fram till dig.
  5. Det kan vara fel e-postadress som skrevs in när du skapade ditt konto. Detta kan du kontrollera genom att göra följande:
    1. Klicka på Skapa konto.
    2. Fyll i dina uppgifter och ange den e-postadress som du angivit tidigare.
      1. Om kontot skapas utan meddelande om att e-postadressen redan är registrerad, så finns det inget konto skapat med denna e-postadress.
      2. Om meddelande visas om att e-postadressen redan finns registrerad, så har ett konto skapats med denna e-postadress. Du får då kontakta den organisation du ansöker hos för vidare support.

Kontakta organisationen om du behöver vidare hjälp.