Det går inte att ladda upp en fil i min ansökan, hur gör jag?

Kontrollera att filen är i tillåtet format och inte överskrider maximal storlek.

1. Vid filfältet i blanketten anges information om vilket/vilka format som accepteras och maximal storlek på filen.

2. Om ingen information framgår accepteras alla vanliga format och den maximala storleken är obegränsad.

3. Du kan kontrollera filens storlek innan uppladdning genom att högerklicka på filen och sedan välja på antingen Visa info (MacOS) eller Egenskaper (Windows).

Tänk på att en stor fil kan ta lång tid att ladda upp beroende på din uppkopplingshastighet m.m. Din webbläsare indikerar att den jobbar så länge filen laddas upp. Lämna inte sidan innan processen är klar.

Om din fil överskrider den maximala storleken för att kunna laddas upp går det att komprimera den. Det finns flera sidor som erbjuder detta gratis, t.ex. https://smallpdf.com/sv