Jag har loggat in på Min sida för att skapa en ansökan men ser endast fliken "Förfrågningar"

Du har då loggat in med BankID utan att ha ett personnummer registrerat på ditt konto alternativt saknar ett sökandekonto.

Har du ett sökandekonto registrerat sedan tidigare hittar du instruktioner här för hur du lägger till ditt personnummer i kontouppgifterna.

Har du inte ett sökandekonto registrerar du ett genom att följa dessa instruktioner.

Du kan inte skapa flera konton med samma e-postadress eller personnummer. Om du har glömt ditt lösenord hittar du instruktioner för hur du återställer det här.