Varför har jag begränsad åtkomst när jag loggar in?

Om du loggar in med BankID utan personnummer registrerat på ditt konto eller att du inte har ett sökande konto får du begränsad åtkomst.

Har du ett sökandekonto registrerat sedan tidigare hittar du instruktioner här för hur du lägger till ditt personnummer i kontouppgifterna.

Har du inte ett sökandekonto registrerar du ett genom att följa dessa instruktioner.

Du kan inte skapa flera konton med samma e-postadress eller personnummer. Om du har glömt ditt lösenord hittar du instruktioner för hur du återställer det här.